خانه » خیریه درمانی حضرت ابوالفضل اصفهان » درباره ما » معرفی

معرفی

انجمن خیریه بهداشتي و درماني  حضرت ابوالفضل (ع) زمانی پا به عرصه فعالیت گذاشت که بیماران نارسائی مزمن کلیوی به دلیل مشکلات خاص این بیماری  شدیدا به حمایت و پشتیبانی نیاز داشتند و  زمینه برای سوء استفاده برخی افراد فرصت طلب از این بیماران تحت عناوین مختلف فراهم آمده بود و هر روز خبری جدید از اینگونه سوء استفاده‌ها منتشر می شد .در این میان جمعی از خیرین و نیک اندیشان اصفهانی با تکیه بر فرهنگ ایثارگری و احسان که برخاسته از فرهنگ مولایشان حضرت قمر بنی هاشم (ع) بود ، بنیان یک خیریه با نام نامی حضرت ابوالفضل (ع) را بنا نهادند و در طول سالیان گذشته خلاء بزرگی از مسایل بیماران به ویژه بیماران نیازمند قلبی و کلیوی را مرتفع ساختند.

  • در سال ۱۳۶۷ اولین جلسه هیئت مؤسس خیریه با حضور آقایان حاج احمد فامیل دردشتی، مرحوم حاج سید صادق طباطبایی، حاج اصغر کلاهدوزان و مرحوم مهندس حاج حسین سیگاری در سرای مخلص واقع در میدان امام اصفهان تشکیل گردید.
  • در سال ۱۳۶۹ اولین جلسه ی هیئت امنا در منزل نیکوکار محترم جناب آقای حاج حسین سیلانی با تعداد ۶۳ نفر عضو و به ریاست حضرت آیت الله حاج سید حسن فقیه امامی برگزار شد.
  • در سال ۱۳۷۰نیز با پذیرش بیماران دیالیزی دراتاقی به ابعاد ۵ ×۳ متر مربع در آزمایشگاه مهدیه واقع در خیابان احمدآباد فعالیت خیریه آغاز گردیدولی به علت کمبود فضای فیزیکی یک باب ساختمان در دو طبقه با متراژی حدود ۲۰۵ مترمربع زمین واقع در خیابان حافظ چهارراه کرمانی به صورت حبه‌ای خریداری تا ارائه خدمات به بیماران نیازمند در شرایط مناسب تری دنبال گردد.
  • در سال ۱۳۸۳ با توجه به افزایش بیماران و کمبود فضای فیزیکی جهت تسهیل در ارائه خدمات ، ملکی با متراژ ۳۵۰ مترمربع در زمین و ۲۶۵ متر زیر بنا واقع در خیابان هاتف اصفهان خریداری گردید و انجمن فعالیتهای خود را در سطح گسترده تری ادامه داد.
  • در سال ۱۳۸۸ نیز در آستانه عید غدیرخم با افزایش تقاضا و حجم مراجعین در راستای ارائه خدمات مطلوب تر به بیماران تحت پوشش که بیش از ۶۰۰۰ نفر بودندساختمانی به مساحت ۱۳۰۶ مترمربع زیربنا و ۴۲۸ مترمربع زمین در چهار طبقه با اهداي يك  زمين واقع در خيابان استانداري توسط مرحوم حاج عباس صدر عاملی و جمعی دیگر از خیرین در ساخت و احداث  ایجاد گردید. و تا كنون ادمه دارد…

تاریخچه

تاریخچه‌ای از آغاز شکل گیری خیریه :
•  در سال ۱۳۶۷ اولین جلسه هیئت مؤسس خیریه با حضور آقایان حاج احمد فامیل دردشتی، مرحوم حاج سید صادق طباطبایی، حاج اصغر کلاهدوزان و مرحوم مهندس حاج محمد حسین سیگاری در سرای مخلص واقع در میدان امام اصفهان تشکیل گردید.
•  اولین جلسه ی هیئت امنا در سال ۱۳۶۹ در منزل نیکوکار محترم آقای حاج حسین سیلانی با حضور ۶۳ نفر و به ریاست حضرت آیت الله حاج سید حسن فقیه امامی برگزار شد.
•  در سال ۱۳۷۰ با پذیرش بیماران دیالیزی دراتاقی به ابعاد ۵ ×۳ متر مربع در آزمایشگاه مهدیه واقع در خیابان احمدآباد فعالیت خیریه آغاز گردیدولی به علت کمبود فضای فیزیکی یک باب ساختمان در دو طبقه با متراژی حدود ۲۰۵ مترمربع زمین واقع در خیابان حافظ چهارراه کرمانی به صورت حبه‌ای خریداری شد  تا خدمات به بیماران نیازمند در شرایط مناسب تری انجام شود .
•  در سال ۱۳۸۳ با توجه به افزایش بیماران و کمبود فضای فیزیکی جهت تسهیل در ارائه خدمات ، ملکی با متراژ ۳۵۰ مترمربع در زمین و ۲۶۵ متر زیر بنا واقع در خیابان هاتف اصفهان خریداری گردید و انجمن فعالیتهای خود را در سطح گسترده تری ادامه داد.
•  در سال ۱۳۸۸ در آستانه عید غدیرخم با افزایش تقاضا و حجم مراجعین در راستای ارائه خدمات مطلوب تر به بیماران تحت پوشش که بیش از ۶۰۰۰ نفر بودندساختمانی به مساحت ۱۳۰۶ مترمربع زیربنا و ۴۲۸ مترمربع زمین در خيابان استانداري توسط مرحوم حاج عباس صدر عاملی  اهدا شد و  با حمایت جمعی دیگر از خیرین ساخته شد …
•  و این حرکت خیرخواهانه  تا كنون ادامه دارد…

خط مشی انجمن خیریه

خشنودی و رضای خداوند تبارک و تعالی افزایش رضایت بیماران با حفظ كرامت انساني ايشان براساس فرامین و دستورات الهی و ائمه اطهار (ع) تلاش در جهت توسعه و ارتقا كمي و كيفي خدمات به بیماران نیازمند حمايت و كمك به توسعه تجهيزات پزشكي و دستگاه هاي دياليز در مراكز درماني دولتي و غير دولتي ارايه خدمات از طريق سيستم هاي مكانيزه و فراهم نمودن زمينه ارايه خدمات به صورت غير حضوري فرهنگ مشارکت های مردمی در امور خير خواهانه توسعه و گسترش فرهنگ اهداء اعضاء از بیماران مرگ مغزی در جامعه هدفمند کردن و اصلاح الگوی مصرف به ويژه در زمینه خدمات و امكانات بهداشتی و درمانی فراهم نمودن زمينه مشاركت اقشار مختلف در امور خيرخواهانه از جمله بازارچه ،همايش خيرين و غيره ارايه خدمات درماني به نيازمند فارغ از هرگونه گرايش نژادي، قومي، سياسي و …